Novosti

Svim suradnicima i klijentima od srca čestitamo Novu godinu uz najbolje želje da bude puna mira i sloge među ljudima. Zdravi i veseli bili.

Foto: Duje Antonini (c)
Prozorska grafika rad Laure Antonini. Fotografirao Duje Antonini.

Duje Antonini photography

Evo primjera jednog munjevito brzog uratka za potrebe osobne web stranice (kao osobna karta ili business card). Step by step ide otprilike ovako:

  • Provjerite dostupnost domenskog imena i kupite ga (npr. imeprezime.com).
  • Zakupite i pripadajući hosting.
  • U cPanelu pokrenite Site Publisher sa predefiniranim landing stranicama i izaberite jednu.
  • Izmjenite predefinirane tekstove, podatke i slike, postavite linkove ka svojim socijalnim mrežama ...

... i to je to. Pogledajte primjer na

Pogledajte foto album u kojem možete vidjeti primjer nedavno odrađenog posla portretne fotografije, te produkt fotografije sa montažama u post-procesu za naručitelja Hildegard cosmetics. Klijent je izuzetno zadovoljan isporučenim materijalom, kratkim rokom isporuke, komunikacijom i pristupom.

Kliknite za foto album

Apartmani Split

Klikom na sliku prestaviti će vam se foto album nedavno odrađenog snimanja interijera i eksterijera za Apartmani-Split. Ako trebate profesionalne fotografije visoke rezolucije obratite se s povjerenjem. I nemojte puno čekati jer će vas u sezoni dočekati i sezonske cijene usluga snimanja i obrade fotografija.

Nakon punih šest godina napravljen je redizajn internet stranice za naše stare prijatelje, obitelj Jurlina. Villa Nil sada ima novo ruho, mobilno je responzivna, ima naprednu integraciju Google karte i video playera kao i novu Captcha 2.0 zaštitu protiv spam-a.

Imali smo ovih dana napad na stranicu jednog našeg starog klijenta, sa naravno jako starom verzijom (i stoga ranjivom) CMS sustava. Nakon uspješnog čišćenja servera pala je odluka za redizajn i potpunu rekonstrukciju stranice koja će raditi na najnovijoj platformi, te biti dodatno zaštićena u pogledu sigurnosti.

Ako imate staru stranicu (stariju od 5 godina) obavezno razmislite o uznaprijeđenju svoje internet prezentacije. Hakiranje se ne događa nekom drugom.

 

Završena izrada nove web stranice: Charter Makarska

Završena je izrada Internet stranice za Charter Makarska. Stranica je mobilno responzivna i prilagođena za sve uređaje i platforme. Od korištenih tehnologija tu je slideshow zaglavlje, modificirana Google karta, dva video uratka, kontakt obrazac sa Re-captcha 2.0 zaštitom protiv spambota i drugo. I cijena je bila povoljna. A, stranica izgleda super. Javite se ako bi i vi htjeli  dobiti najbolji omjer uloženog i dobivenog.